Рецепт имбирно - кокосового торта



 Інгредієнти для приготування імбирно - кокосового торта :

 Дві    столові ложки імбиру, почищеного і подрібненого

 Одна    чайна ложка ванільного екстракту

 Півтора    склянки хлібопекарської борошна

 Половина    склянки пшеничного борошна

 Чверть    склянки соку лайма

 цукрова пудра

 Для приготування    "П'яною    вишні ":

 Двісті п'ятдесят грам    вишень, без кісточки

 Сімдесят грам    мелкокристаллического цукру

 Вісімдесят мілілітрів    портвейну

 Спосіб приготування імбирно - кокосового торта :

 1. Греєм    духовку до ста вісімдесяти градусів. Змащуємо    форму, що має діаметр двадцять два сантиметри, заздалегідь накриваємо папером для випічки.

 2. У великій чистій мисці збиваємо    міксером масло вершкове    і цукровий пісок    до отримання кремоподібної маси. Додаємо курячі яйця, збиваємо    до повністю однорідної текстури. Додаємо    імбир і всипаємо ванілін.

 3. Додаємо    в миску просіяне борошно і замішуємо    тісто, потім вводимо лаймовий сік. Викладаємо масу в підготовлену форму.

 4. Печемо п'ятдесят - п'ятдесят п'ять    хвилин. Перемішаємо    на решітку металеву.

 5. Готуємо "П'яну вишню": в маленькій каструльці змішуємо вишню, цукровий пісок і портвейн. Готуємо десять хвилин    на маленькому    вогні, перемішуємо, поки не утвориться сироп.

 6. Посипаємо    цукровою пудрою    приготований пиріг. Подаємо разом    з вишнями і поливаємо сиропом.