Рецепт м'ясного пирога з гарбузом



 Інгредієнти для приготування   м'ясного пирога з гарбузом :

 Одна    цибулина, подрібнена

 Шість грам    пісного яловичого фаршу

 П'ятсот мілілітрів    яловичого бульйону

 Чверть    склянки томатної пасти

 Одна    чайна ложка суміші сухих трав

 Два    цукіні, нарізаних

 Одна    столова ложка кукурудзяного крохмалю

 Одна    столова ложка соєвого соусу

 П'ятсот грам    гарбуза, очищеної та подрібненої

 Вісімсот грам    картоплі, очищеного і подрібненого

 Одна    столова ложка масла або маргарину

 Одна    столова ложка молока

 Половина склянки сиру, тертого

 Спосіб приготування м'ясного пирога з гарбузом :

   1. Додаємо    подрібнений    фарш і нарізаний    на прогріту    сковороду і готуємо    до появи золотистої скоринки, дістаємо    шматочки фаршу    ложкою з дерева. Змішуємо    бульйон, томатну пасту і пряні трави в каструльці і нагріваємо до кипіння. Зменшуємо    вогонь і готуємо п'ять    хвилин, не закриваючи при цьому кришкою.

 2. Обсмажуємо    цукіні, впродовж п'яти    хвилин. Змішуємо    кукурудзяний крохмаль і додаємо соєвий соус, вливаємо    в сковороду. Перемішаємо суміш на приготоване заздалегідь блюдо.

 3. Відварюємо    картопля і м'якоть гарбуза в середній за розміром каструлі протягом двадцяти хвилин. Зливаємо    і повертаємо    в сковорідку. Додаємо    масло і вливаємо молоко, перемішуємо    і приправляємо    сіллю і перчиком. Додаємо    фарш в    блюдо, дуже акуратно розподіляємо    виделкою і посипаємо    сиром. Випікаємо    при температурі двісті градусів двадцять - двадцять п'ять грам.