Рецепт бананового татіних



Інгредієнти для приготування бананового татіних :
 Борошно - двісті тридцять грам
вершкове масло - двісті - двісті десять грам
жовток - одна штука
банани - чотири штуки
цукор - семьдест п'ять грам
вершки - п'ятдесят мілілітрів
холодна вода - шість столових ложок
сіль - одна маленька щіпка
Спосіб приготування бананового татіних :
 1. Змішуємо пшеничне борошно, сіль, яєчним жовтком, збиваємо разом з холодною водою.
2. У борошно пшеничне додаємо порізане на кубики вершкове масло (сто шістдесят грам) і жовток. Замішуємо тісто, ставимо його на тридцять хвилин охолоджуватися.
3. Очищаємо банани, нарізаємо їх на гуртки і викладаємо в формочку для випічки.
4. Готуємо карамель: на сковорідці розтоплюємо п'ятдесят грам вершкового масла і сімдесят п'ять грам цукру. Нагріваємо карамель до стану кипіння, постійно перемішуємо. Потім вливаємо вершки і варимо, перемішуємо, приблизно одну хвилину.
5. Заливаємо банани карамеллю.
6. Розкачуємо тісто за величиною трохи більше розмірів форми для випікання. Накриваємо тестом форму з шматочками бананів і формуємо стінки майбутнього пирога, загортаючи краю всередину.
7. Ставимо татін в прогріту до двохсот п'яти градусів духовку. Печемо двадцять п'ять - двадцять шість хвилин.
8. Дістаємо пиріг з духовки, обережно перевертаємо і подаємо банановий татін.