Рецепт яблучних маффинов



Інгредієнти для приготування я блокових маффинов :
 Яблука, солодкі - три штуки
цукровий пісок - сто двадцять п'ять грам
пшеничне борошно, просіяне через сито - двісті п'ятдесят грам
яйця курячі - дві штуки
кефір (два з половиною відсотків жирності) - п'ятдесят - шістдесят мілілітрів
соняшникова олія (рафінована) - сто двадцять п'ять мілілітрів
розпушувач тіста (пекарський порошок) - одна чайна ложка
сіль - одна невелика щіпка
мелена кориця - одна столова ложка
цукрова пудра для посипання
Спосіб приготування яблучних маффинов:
 1. Змішуємо окремо в чистому посуді пшеничне борошно і сіль, насипаємо розпушувач і одну чайну ложечку кориці меленої.
2. Збиваємо разом яйця курячі та цукровий пісок, вливаємо кефір (два з половиною відсотки жирність), гарненько перемішуємо руками або ложкою.
3. Вводимо в суміш з пшеничним борошном збиті курячі яйця (вбиваємо по одній штуці) і порізані шматочками яблучка. Перемішуємо дуже ретельно.
4. Розкладаємо тісто у формочки і запікаємо в заздалегідь нагрітій духовці двадцять п'ять хвилин.
5. Змішуємо цукрову пудру і залишок кориці і посипаємо міксом приготовані і трошки охолоджені маффіни.
Смачного!