Рецепт пирога з капустою і грибами



Інгредієнти для приготування пирога з капустою і грибами :
 Яйця курячі - три штуки
Майонез (краще використовувати домашній майонез) - двісті п'ятдесят мілілітрів
Борошно вищого сорту, пшеничне - двісті грам
Сіль на смак
Капуста білокачанна - один невеликий качан
Кріп свіжий на смак
Цибуля ріпчаста - тридцять грам
Цибуля зелена - тридцять грам
Шампіньйони - тридцять - тридцять п'ять грам
Розпушувач тіста (пекарський порошок) - один пакет
Спосіб приготування пирога з капустою і грибами :
 1. Готуємо начинку: нарізаємо тонко капусту, перетремо її руками з сіллю, додаємо подрібнену зелену цибулю і свіжий рубаний кріп.
2. Гриби (шампіньйони) і ріпчасту цибулю нарізаємо на маленькі шматочки, обсмажуємо на маслі, додаємо його до капусти.
3. Замішуємо тісто: яйця курячі збиваємо з сіллю, додаємо домашній майонез, вводимо борошно, насипаємо пекарський порошок. Тісто буде мати консистенцію клярі.
4. Змащуємо жиром деко, включаємо духовку, на деко наливаємо половину готового тіста, потім викладаємо - начинку, зверху кладемо ще одну частину тесту.
5. Печемо в духовці сорок хвилинок при температурі приблизно сто шістдесят градусів.
Дістаємо рум'яний пиріг, трохи охолоджуємо його і нарізаємо на сегменти.