Рецепт пирога морквяного



Інгредієнти для приготування пирога морквяного :
 Яйце куряче - чотири штуки
Цукровий пісок - триста - триста двадцять п'ять грам
Морква - п'ятсот - п'ятсот п'ятдесят грам
Маргарин вершковий - двісті - двісті двадцять грам
Кориця, мелена - дві чайних ложки
Розпушувач тіста (порошок пекаря) - дві чайних ложки
Борошно, пшеничне - триста - триста п'ятдесят грам
Масло вершкове - п'ятдесят - шістдесят грам
Какао-порошок - дві столові ложки
Спосіб приготування пирога морквяного :
 1. Збиваємо виделкою курячі яйця, змішуємо з пекарського порошку, додаємо цукровий пісок і висипаємо мелену корицю.
2. Моркву натираємо на маленьку тертку, додаємо м'який вершковий маргарин і змішуємо його з яєчною сумішшю.
3. Усі знову ретельно перемішуємо і всипаємо пшеничне борошно.
4. В результаті ви повинні отримати достатньо еластичне і м'яке тісто.
5. Нагріваємо духовку до температури сто сімдесят п'ять градусів, і печемо пиріг сорок п'ять - п'ятдесят п'ять хвилин.
6. Масло розтоплюємо на маленькому вогні в невеликій каструльці, насипаємо цукровий пісок і перемішуємо, додаємо порошок какао і заливаємо отриманою сумішшю остиглий корж.
Готовий пиріг можете додатково посипати цукровим піском.