Рецепт особливого рулету з маком



Інгредієнти необхідні для приготування особливого рулету з маком :
 Молоко - триста п'ятдесят - чотириста мілілітрів
Яйця курячі - дві жарти
Цукровий пісок - двісті двадцять п'ять - двісті п'ятдесят грам
Маргарин молочний - сто грам
Сметана - сто - сто - десять грам
Дріжджі двадцять п'ять грам
Сіль - одна чайна ложка
Мак - двісті - двісті п'ятдесят грам
Ванілін - половинка пакетика (п'ять грам)
Ром - одна чайна ложка
Жовток яєчний - дві штуки
Спосіб приготування особливого рулету з маком :
 1. Дріжджі подрібнюємо ножем і змішуємо з трохи підігрітим молоком, додаємо всі інші потрібні інгредієнти і замішуємо тісто. Тісто прибираємо в тепле містечко на півтори - дві години.
2. Готуємо начинку: мак промиваємо в трохи теплій воді, вливаємо молоко, висипаємо цукор, додаємо ванілін, яєчні жовтки і ложку рому. Добре перемішуємо.
3. Приготоване тісто розгортаємо і рівномірно викладаємо начинку, розподіляємо її, один край тіста залишимо без начинки.
4. Загортаємо в рулет, краї гарненько скрепляем.Оставляем рулет на двадцять хвилин і потім промазуємо його яйцем (збитим).
5. Печемо в духовці, яку нагріваємо на двісті градусів. Час приготування приблизно тридцять п'ять хвилин.