Рецепт сирних рулетів з начинкою



Інгредієнти для приготування сирних рулетів з начинкою:
 Сир - півтора кілограма
Маргарин (вершковий або молочний) - чотириста грамів
Харчова сода - півтори чайних ложки
Кефір - шість столових ложок
Пшеничне борошно - один кілограм
Морська сіль - на смак
Яблуко - один жарт
Лимон - одна штука
Цукровий пісок - сто грам
Спосіб приготування сирних рулетів з начинкою :
 1. Для приготування більш ніжного страви з сиру, його бажано прокрутити через м'ясорубку або ж протерти через маленьке сито. Вершковий маргарин або масло потрібно розтопити, змішати з сирною масою і все ретельно розтерти. Додаємо в тісто харчову соду, що гаситься нежирним кефіром, всипаємо борошно і замішуємо круте тісто. Надаємо йому форму кома, накриваємо плівкою і охолоджуємо.
2. Готуємо начинку для сирних рулетів: промиваємо всі фрукти. У лимона зрізаємо цедру теркою. Яблука ріжемо на шматочки, а потім натираємо на тертці. Змішуємо фрукти і цукровий пісок. Перемішуємо.
Дістаємо тісто і ділимо на три рівні частини, викладаємо начинку.
3. Печемо рулети приблизно двадцять хвилин в добре нагрітій духовці.
Дістаємо і посипаємо пудрою цукрової. М ожжет робити рулети меншого розміру, тоді тісто потрібно ділити на потрібну кількість.
Смачного!