Рецепт гарбузового пирога з корицею



Інгредієнти для приготування  гарбузового пирога з корицею :
 Маргарин вершковий (заздалегідь витягуємо з холодильника) - сто двадцять - сто двадцять п'ять грам
Цукор пісок - двісті грам (один стакан)
Борошно вищого сорту - двісті грам (один стакан)
Яйце куряче - одна штука
Сода харчова
Гарбуз (начинка) - чотириста грамів
Масло вершкове (для приготування начинки) - п'ятдесят грам
Кориця (мелена, для начинки) - дві столові ложки
Лимон - одна штука
Сіль на смак
Яйце куряче (для приготування начинки) - одна штука
Спосіб приготування гарбузового пирога з корицею :
 1. Маргарин вершковий розітріть з цукром, додамо куряче яйце, насиплемо сіль, додамо соду.
2. Видавити сік з лимона, а цедру измельчим. Всю цю лимонну суміш додамо до тесту. Всиплемо борошно і замісити м'якенька тісто. Якщо ви порахуєте, що склянки борошна буде мало, то можете додати ще кілька ложок. Посипем тісто борошном і, обгорнемо плівкою, охолодити хвилин тридцять.
3. Для приготування начинки розтопити в каструлі масло, додамо цукровий пісок і усиплемо мелену корицю, додамо терту гарбуз, і згасимо двадцять хвилин до м'якого стану. Трошки охолоджуємо, додаємо куряче яйце і подрібнюємо блендером (в ємності комбайна) до отримання однорідної маси.
4. Дістанемо тісто і ще раз його вимісимо. Круглу форму змажемо маслом, або викладемо пергаментом. Укладемо розкачане тісто, таким чином, щоб вийшли бортики. Зверху викладемо начинку і посиплемо цукром.
5. Спечемо тридцять - сорок п'ять хвилин.