Рецепт сирного пирога з шинкою і плавленим сирком



Інгредієнти для приготування сирного пирога з шинкою і плавленим сирком :
 Тісто:
Маргарин - сто двадцять п'ять грам
Сметана - чотири столові ложки
Борошно пшеничне - півтори склянки
Сода - пів чайної ложечки
Сіль щіпка
Сир твердий - сто п'ятдесят грам
Сир плавлений - одна штука
Начинка:
Сир вершковий з додаванням зелені - двісті грам
Сир плавлений з беконом бекону - одна штука
Шинка - двісті грам
Яйце куряче - два
Білок яєчний - одна штука
Для змазування пирога:
Жовток яєчний - одна штука
Молоко - одна повна столова ложка
Кунжут на смак
Спосіб приготування сирного пирога з шинкою і плавленим сирком :
 1. Робимо начинку.
Натираємо на тертці охолоджені сирки.
Додаємо порізану на соломку шинку.
Збиваємо куряче яйце і вводимо білок.
Додаємо сир вершковий вводимо яйце, перемішуємо.
Приправляємо сіль і перцем.
2. Складаємо пиріжок:
Готове тісто поділимо на два шматки
Один розгортаємо і викладаємо на пергамент у формі, формуємо бортики.
Викладаємо начинку.
Розкачуємо другий шматок.
Зверху викладаємо і защипуємо.
Вливаємо молоко в яєчний жовток, перемішуємо і змащуємо отриманою сумішшю пиріг.
Посипаємо кунжутом.
3. Готуємо
Ставимо пиріг в гарячу духовку на сорок п'ять хвилин.
Студії у формі п'ять хвилин, дістаємо і студії ще десять хвилин.