Рецепт капустяного пирога



 Інгредієнти для приготування капустяного пирога :

 Капуста - середній за розміром    качан (приблизно півтора кілограма)

 Майонез - двісті грам

 Сметана - двісті грам

 Чотири яйця

 Борошно - чотири    столових ложки (з гіркою)

 Пол чайних ложки соди гашеної столовим    оцтом

 Сіль на смак

 Мелений чорний перець на смак

 Спеції пряні - на смак

 Спосіб приготування   капустяного пирога :

 1. Свіжу капусту дрібненько ріжемо (шаткуємо) і перекладемо на промазаний    соняшниковою олією    деко.

 2. В окремій    чистої    посуді змішаємо майонез, яйця, сметану, яйця, насиплемо борошно, додамо соду (або використовуємо порошок для тесту). Приправимо перцем і сіллю. Додаємо пряні травички (за бажанням). Вимішуємо трохи рідкуватий тісто.

 3. Потім,    рівномірно заллємо    капусту на деку приготованим тестом і залишимо на п'ятнадцять    хвилин.

 4. Помістимо в дуже гарячу духовку і спечемо до приготування (пиріг повинен бути    рум'яним), приблизно сорок вісім - п'ятдесят п'ять хвилин, точний час залежить від капустяного шару і висоти самого пирога.

 Далі, потрібно дістати і остудити пиріг у формі. Перекласти на блюдо й нарізати прямокутними шматочками.

 Смачного!