Рецепт безе з додаванням екзотичних фруктів



Інгредієнти необхідні для приготування безе з додаванням екзотичних фруктів :
 Три білка від яєць
Вісімдесят грам цукрової пудри
Вісімдесят грам тростинного коричневого цукру
Пів чайної ложки просіяного кукурудзяного борошна
Одна велика баночка лічі (п'ятсот шістьдесят п'ять мілілітрів), сироп зливаємо
Чотири кулі кокосового морозива (можете взяти інше морозиво)
Два середніх банана, порізаних на тонкі кільця
Сто двадцять мілілітрів збитих вершків
Сто грам густого крему
Маракуйю - дві штуки
Спосіб приготування безе з додаванням екзотичних фруктів :
 1. Розігріємо духовку досить сильно. Два дека накриємо пергаментом для випічки. На аркушах пергаменту намалюємо шість гуртків діаметром по десять сантиметрів. Перевернемо їх на виворіт.
2. Взобьем міксером в висушеної чистій мисці холодні білки. Додамо потроху пудру, ретельно зіб'ємо до гладкості. Додамо коричневий цукровий пісок і введемо просіяне кукурудзяне борошно, знову зіб'ємо.
3. Розподілимо суміш на обидва дека, якщо буде потрібно, будемо використовувати формочки. Спечемо протягом двадцяти хвилин. Зменшимо вогонь і приготуємо ще протягом п'ятдесяти хвилин. Злегка відкриємо духовку, охолоджуємо безе.
4. наламати безе і розкладемо його в креманки, додамо нарізані фрукти (банани, лічі, маракуйя) введемо морозиво і прикрасимо вершками.