Рецепт шоколадно - журавлинного хліба



Інгредієнти для приготування шоколадно - журавлинного хліба :
 Борошно пшеничне - чотириста грамів
Порошок для тіста - чверть чайної ложки
Сіль - половинка чайної ложки
Цукровий пісок - сто п'ятдесят грам
Яйця курячі - три штуки
йогурт без наповнювачів - сто мілілітрів
апельсин - одна штука
журавлина - двісті грам
Масло вершкове - сто грам
горіхи - двісті грам
білий шоколад - сто п'ятдесят грам
Спосіб приготування шоколадно - журавлинного хліба:
 1. Нагріваємо духовку.
2. Змащуємо вершковим жирком і посипаємо пшеничним борошном денце і внутрішні стінки форми для випічки (прямокутна).
3. Топимо на паровій бані білий шоколад, охолоджуємо.
4. Змішуємо борошно, порошок для тіста і насипаємо солі.
5. Збиваємо вершковий жир кімнатної температури з додаванням цукру. По одному вводимо курячі яйця (вони також повинні мати кімнатну температуру), продовжуємо збивання.
6. Вливаємо йогурт, вводимо шоколад. Закидаємо невелику кількість тертої апельсинової цедри і вливаємо п'ятдесят мілілітрів апельсинового соку.
7. На маленькій швидкості збиваємо, обережно вводимо борошняну суміш.
8. Втручаємося журавлину і рубані волоські горішки.
9. Вливаємо тісто у форму для випічки, печемо сімдесят - сімдесят п'ять хвилин.
10. Готовий хліб дістаємо з духовки і охолоджуємо десять - п'ятнадцять хвилин. Подаємо.