Рецепт - бульйон з локшиною з млинців


яйце велике три штуки
коньяк дві столові ложки
молоко
1 стакан
мука
50 грам три столові ложки топленого вершкового масла дві столові ложки рубаної зелені петрушки
2,5 л курячого бульйону
25 грам вершкового масла для змащування сковороди
сіль

Борошно висиплю в миску гіркою, зробимо в центрі поглиблення, зіб'ємо яйця, вольем топлене масло, а також коньяк. посолимо. Весь час збиваючи, вольем молоко. Тісто має за густотою нагадувати рідку сметану. додамо дрібно нарізану зелень, добре розмішати. Змащуючи сковорідку вершковим маслом перед випічкою кожного млинчика, перепекти всі млинці.
Готові млинці звернемо трубочками і наріжемо вузькими смужками. розкладемо локшину з млинців по тарілках і заллємо гарячим бульйоном.