Рецепт салату «Завірюха»



Інгредієнти для приготування салату «Завірюха» :
 Дві - три відварені картоплини,
Сто грам шинки,
Шість - вісім штук свіжих печериць, відварюємо в солоній воді
Сто грам консервованого зеленого горошку,
Два курячих яйця, зварених круто
Два солоних огірки,
П'ятдесят грам сиру,
Зелену цибулю на смак,
Рослинна олія (соняшникова або оливкова),
Майонез на смак,
сіль морська на смак.
Спосіб приготування салату «Завірюха» :
 Картопля очищаємо і нарізаємо на соломку.
Обсмажуємо в рослинному маслі до придбання золотистого відтінку. Викладаємо на блюдо і охолоджуємо.
Гриби промиваємо та нарізаємо на скибочки. Обсмажуємо їх в невеликій кількості рослинного жиру, дістаємо на рушники з паперу та охолоджуємо.
У чистій мисці змішуємо нарізані відварені яйця, і огірочки, нарізані на кубики. Додаємо шинку, подрібнену соломкою.
Додаємо консервований зелений горошок і натертий на тертці сир.
Додаємо гриби і перемішуємо. Заправляємо майонезом, приправляємо сіллю.
Викладаємо в салатницю і зверху укладаємо картоплю. Посипаємо дрібно порізаною цибулею. Подаємо до святкового столу.
Приємного Вам апетиту і відмінного Нового року!