Рецепт салату «Мімоза»



Інгредієнти для приготування салату «Мімоза» :
 Консервований лосось - двісті сорок - двісті п'ятдесят грам (одна баночка)
Цибуля - одна велика за величиною цибулина
Картопля - чотири великі штуки
Морква середнього розміру - три штуки, відварюємо в підсоленій воді
Яйця, відварені круто - чотири - п'ять штуки
Легкий майонез - сто п'ятдесят - двісті десять грам
Кріп свіжий - одна велика гілочка
Спосіб приготування салату «Мімоза» :
 1. Яйця курячі очищаємо від шкаралупи, відокремлюємо жовтки від яєчних білків. Рибу перекладаємо в миску і гарненько розминаємо виделкою. Моркву і картоплю відварюємо окремо, охолоджуємо, очищаємо і натираємо з білками яєць на крупну тертку. Цибулю чистимо і дрібно ріжемо шматочками. Жовтки дрібно кришимо.
2. Викладаємо рибні консерви рівномірним шаром на підготовлену, чисте, Блюда. Покриваємо тоненьким шаром майонезу, посипаємо цибулею і знову промазуємо майонезом. Викладаємо частину натертих білків, змащуємо майонезом. Потім викладаємо шар морквини, три крошение жовтка і шар майонезу.
3. Верхній шар - картопля і майонез. Посипаємо рештою натертими білками. Прикрашаємо салат гілочкою свіжого кропу і залишком жовтка.