Рецепт салату «Снігові пагорби»



Інгредієнти для приготування салату «Снігові пагорби» :
 П'ять відварених яєць
М аленькие шматочки смаженого індичого м'яса - п'ятсот грам
маринована цибуля - одна цибулина
смажені шампіньйони - п'ятсот грам
майонез (на смак) - приблизно двісті грам
тертий відварну картоплю - чотири - п'ять штук
тертий сир - сто - сто п'ятнадцять грамів
журавлина або схожі ягоди яскравого кольору - для прикраси
часник - два - три зубки
соняшникова олія - ??для обсмажування
Спосіб приготування салату «Снігові пагорби» :
 За шістдесят хвилин до приготування салату потрібно замаринувати цибулину, нарізану кільцями. Для цієї мети потрібно залити його водичкою, додати дві столові ложки столового оцту. З відварених яєць необхідно зробити фаршировані. Яйця разрежем уздовж, жовтки дістанемо.
Жовтки перемішаємо з рубаним часником і легким майонезом і наповнимо масою половинки яєць.
Всі інгредієнти салату розташовуємо в чистих ємностях, для їх змішування. Смажене м'ясо потрібно вибирати з сковорідки, щоб з шматочків стек практично весь жир. Зливаємо маринад з лука. Гриби вибираємо маленького розміру, і не розрізаємо їх, тоді салат вийде дуже красивим.
Салат прикрашаємо ягідками журавлини. Чудовий новорічний салат готовий. Смачного!