Рецепт салату «Яблучко»



Інгредієнти для приготування салату «Яблучко» :
 копчені стегна (курячі) - дві штуки (можете брати дві гомілки або один стегенце) апельсин - одна штука
картопля варений - чотири - п'ять штук
три відварених яйця
майонез - сто п'ятдесят - сто вісімдесят п'ять грам (можливо, знадобиться більша кількість)
петрушка - підлога пучка
буряк - дві штуки
Корейська морквина - сто п'ятдесят грам
Сир - сто - сто двадцять грам
Огірок - один скибочку для прикраси
Спосіб приготування салату «Яблучко» :
 Викладаємо салат шарами, оформляємо їх у вигляді яблука. Першим шаром буде нарізана шматочками курка, добре змащена майонезом.
Потім - слід шар корейської моркви, потім майонез.
Дрібно порізані яйця, шар майонезу.
Картопля (натираємо на тертці або дрібно ріжемо), змащуємо майонезом.
Апельсин нарізаємо, цей шар не змащуємо.
Натираємо зверху сир, смажена майонезом.
В останню чергу викладаємо шар тертого буряка, змащуємо майонезом.
З гілочки петрушки робимо хвостик нашого яблука, а з скибочки огірка - робимо листочок.
М ожжет поекспериментувати з формою салату, щоб він зовні найбільше нагадував яблучко.
Приємного вам апетиту і відмінних свят!