Рецепт - Смачний капустяний суп


 

alt

 

 

Інгредієнти для рецепта Смачний капустяний суп :

 

м'ясо на кістці - п'ятсот грам

вода - три літри

квашена капуста - чотириста грамів

картопля - три-чотири штуки

пшоно - п'ять столових ложок

цибуля - дві штуки

морква - дві штуки

томатна паста - дві-три столові ложки

зелень - для прикраси

сметана - для прикраси

сіль - на смак

рослинне масло - дві столові ложки

 

Спосіб приготування рецепту Смачний капустяний суп :

 

Сьогодні ми з вами будемо готувати дуже смачне і незвичайне перше блюдо з капусти, які в деяких кухнях прийнято відносити до категорії щей. Цей варіант капустяного супу традиційно належить до української кухні. Такий суп приготований з квашеної капусти. Отже, насамперед, ми приготуємо всі необхідні продукти для приготування такого смачного супчика. Потім, м'ясо нам потрібно ретельно промити, потім заллємо його холодною водою і доведемо масу до кипіння. Потім, додамо туди цибулину цілком, яку попередньо необхідно очистити. Бульйон нам необхідно варити до готовності м'яса, при цьому, періодично знімаючи піну. Всі посолимо, дістанемо з супу цибулю. Квашену капусту ми повинні гарненько віджати, після чого дрібно нарізати, додамо її потім в киплячий бульйон. Варити все будемо приблизно двадцять хвилин. Тепер, нам слід всипати в наш капустяний суп ретельно промите пшоно і будемо готувати його хвилин п'ятнадцять. Промиємо і почистимо картоплю, наріжемо його і помістимо в суп на півгодини. Потім шматочки растолчем і знову помістимо в суп. Поки картопля буде варитися, нам необхідно почистити моркву і цибулю. Лук наріжемо невеликими кубиками, моркву натремо на крупній тертці. Тепер необхідно обсмажити овочі до тих пір, поки вони не стануть м'якими на рослинній олії. Після цього, нам слід додати томатну пасту, а також невелика кількість бульйону, будемо варить приблизно десять хвилин. Відправимо тепер пассировку в суп, а також будемо варити його на досить слабкому вогні приблизно півгодини. У разі необхідності всі слід посолити ще раз. Тепер, готовий капустяний суп ми можемо подавати до столу разом з нарізаною зеленню. Приємного вам апетиту! Таким чином, у нас вийде дуже смачний і апетитний обід, яким можна пригостити не тільки рідних, а й гостей, тим самим похвалитися перед ними своєю кулінарною майстерністю. Такий суп буде обов'язковою стравою на вашій обідньої трапези. Смачного вам обіду і трапези в цілому!