Рецепт новорічного мигдалевого пирога



Інгредієнти для приготування новорічного мигдалевого пирога :
 Тісто:
Сто п'ятнадцять грам вершкового масла
Шістдесят п'ять грам цукрової пудри, просіваємо з борошном
Двадцять грам мигдального борошна або мигдалю (меленого)
Четверта частина чайної ложки солі
Чверть чайної ложки екстракту ванілі
Одне яйце кімнатної температури
Двісті двадцять грам пшеничного борошна
Для мигдальною начинки:
Сто п'ятдесят грам кокосової стружки
Двісті десять мілілітрів згущеного молока
Одна чайна ложка екстракту ванілі
Сто двадцять грам гіркого шоколаду, подрібнюємо
Сто двадцять мілілітрів жирних вершків
Сто п'ятнадцять грам нарізаного на скибочки мигдалю
Спосіб приготування новорічного мигдалевого пирога :
 1. У ємності кухонному комбайні збиваємо масло вершкове. Насипаємо пудру і ще раз збиваємо. Вводимо мигдалеву борошно, насипаємо сіль, екстракт ванілі і вбиваємо яйце. Збиваємо. Чистимо стінки ємності. Додаємо борошно, і робимо м'яке тісто, яке потім загортаємо плівкою. Охолоджуємо не менше, аніж 4:00 в холодильнику.
2. Нагріваємо духовку. Розкотимо холодну тісто на підготовленій поверхні Перекладемо у форму і проколів виделкою.
3. Печемо п'ятнадцять - шістнадцять хвилин. Охолоджуємо.
4. У невеликій чистій мисці змішуємо стружку кокоса, ваніль і згущене молоко. В окрему суху миску висипаємо шоколад. У сотейнику нагріваємо вершки. Поливаємо вершками шматочки шоколаду, і залишаємо на кілька хвилин.
5. Накриваємо дно приготовленого коржа кокосової сумішшю. Зверху посипаємо мигдалем. Поливаємо шаром (тоненьким) шоколаду. Зверху можете прикрашати подрібненим мигдалем. Охолоджуємо.