Рецепт печива «Вушка»



Інгредієнти для приготування п ечень «Вушка»:
 Сто дев'яносто п'ять грам білої пшеничної муки
Пів чайної ложки дрібнозернистої солі
Сто двадцять - сто сорок мілілітрів молока
Рослинна олія на смак
Чотириста мілілітрів тростинного сиропу
П'ятдесят грам горіхів пекан, подрібнюємо і підсмажуємо в сухій сковороді
Спосіб приготування печива «Вушка»:
 1. Перемішуємо борошно і додаємо сіль. Доливаємо молоко і змішуємо виделкою. Перекладаємо тісто на підготовлену поверхню і ліпимо коло. Ділимо все тісто на дванадцять однакових за величиною частин і ліпимо з них дванадцять кульок. Качалкою розгортаємо кожен в коло (тонкий). Викладаємо на блюдо, попередньо виріжемо для тесту дванадцять шматочків пергаменту.
2. Наливаємо масло в сковороду. Нагріваємо. Кладемо один гурток тесту в кипляче рослинне масло, і відразу ж, вилочкою, робимо з тіста «вушко». Притримуємо виделкою, поки тісто не схопиться. Смажимо одну або дві хвилини, потім швидко перевертаємо. Витягуємо щипцями. Викладаємо на серветки з паперу. Смажимо ще одинадцять печива.
3. Прогріваємо тростинний сироп в маленькому сотейнику. Викладаємо «вушка» в тростинний теплий сироп і перемішуємо. Викладаємо знову на решітку і посипаємо подрібненими горішками пекан.