Новорічний салат "Вінок"


 

Новогодний салат "Венок"
 Новорічний салат "Вінок"

 Інгредієнти для приготування салату під назвою «Вінок»:

 700 грам курячого м'яса.

 2 середньої головки лука.

 Яйця - 4 штуки.

 Паприка - 2 штуки

 Майонез - 150-200 грам

 Соняшникова олія.

 Сіль.

 Для прикраси: маслини, петрушка, морква, болгарський перець червоного кольору.

 Спосіб приготування  новорічного салату "Вінок" :

 У центр плoской тарілки полoжіте банку, щоб салат мав форму вінка.    Якщо банку варто нестійкий, то наповніть її бобами або крупою.

 Візьміть каструлю, наповніть водою, додайте чайну ложку солі і відваріть м'ясо. (Куряче м'ясо варитися 30-40 хвилин).    Коли м'ясо звариться дайте йому охолонути, після чого зніміть шкіру і наріжте м'ясо кубиками. Викладіть куряче м'ясо навколо банки, рівномірно розподіліть і покрийте майонезом.

 Після цього розігрійте духовку до 120 градусів і відправте туди паприку на 5 хвилин, після чого вийміть, зніміть шкірку, наріжте середніми кубиками і теж розкладіть на тарілку.

 Цибулю наріжте, обсмажте на сковороді дo    пріoбретенія зoлотістого цвeта, потім трохи посоліть і остудіть. Викладіть також навколо банки на перець, змастіть невеликою кількістю майонезу.

 Яйця відваріть і пропустіть через велику тертку, подрібнені яйця теж послужать ще одним шаром салату.

 Салат майже готовий, приберіть з тарілки банку, акуратно промажте салат майонезом прикрасьте петрушкою, смужками вареної моркви (які будуть замість стрічки, прикрасьте свій «вінок» нарізаними маслинами і перцем.

 Перед тим як подавати на стіл салат охолодіть в холодильнику.