Салат «Новорічна маска»


 Інгредієнти для  салату  «Новорічна маска» :

 Курінна грудка вагою - 300-350 грам.

 Твердий сир - 100 грам.

 Одна середня буряк.

 Одна  середня морква.
Д  ля заправки:

 Пакет майонезу (200 мл).

 30 грам  порубаних горіхів (волоських)

 Дві часточки часнику

 Перець.

 Сіль.
Д  ля прикраси:  гранат, кріп, петрушка.
 Спосіб приготування
 салату  «Новорічна маска» :
 Курку наріжте на середні шматочки і відваріть (після розріжете на більш дрібні).

 Буряк і моркву ретельно промийте, закиньте в каструльку з підсоленою водою і варіть до готовності. Після чого нехай охолонуть до кімнатної температури. Почистіть і натріть їх на середній терку, щоб пальці рук не забарвити помажте їх пере натиранням маслом, тоді сік не зможе вбратися в шкіру.

 Приготуйте заправку, змішавши необхідні інгредієнти, сіль можете не додавати, так як майонез вже має достатньо насичений смак.

 Візьміть овальну тарілочку, поставте дві чарки на відстані близько п'яти сантиметрів один від одного.

 Тепер у вигляді маски почніть викладати шари з інгредієнтів:

 Перший шар - шматочки курячого м'яса.

 Другий шар - одну половинку заправки розподіліть рівномірно по м'ясу.

 

alt

 Третій шар - тертий сир.

 Четвертий шар - залишки заправки.

 П'ятий шар - наполовину тертий буряк і другу половину викладіть тертою морквою

 Перед подачею прикрасьте зернами граната і зеленню, не забудьте вийняти чарки.

 Приємного апетиту.