Новорічний салат «Снігуронька»


Інгредієнти для приготування  новорічного салату «Снігуронька» :

 2-3 картоплини.

 Оселедець - 1 штука.

 Велике кисле яблуко - 1 штука.

 Яйця - 3 штуки.

 Ялтинська цибуля - 1 штука.

 Твердий сир - 150 грам.

 Майонез.

 Для прикраси потрібні:

 Кілька зерен граната і кукурудзи.

 Маленька моркву.

 Невеликий помідор.

 Маслини.

 Спосіб приготування  новорічного салату «Снігуронька» :

 Відваріть картоплю, моркву і яйця. Нехай продукти охолонуть, після чого вам буде необхідно їх почистити. Натріть картоплю на дрібній тертці. Тепер візьміть тарілку побільше, також вона повинна бути плоскою.

 Викладіть картоплю у формі Снігурки, потім оселедець і покрийте все майонезом, але не дуже рясно.

 

Цибулю наріжте подрібніше, він служитиме наступним шаром. Також покрийте рибою.

 

 Гарненько помийте, очистіть і натріть яблуко і також відправте на тарілку, промажте яблука майонезом.

А на майонез потріть сир і жовтки.

 Як не дивно знову майонез.
 Тепер займіться презентацією: для цього пофарбуйте маленькі шматочки білка в синій колір. З пофарбованого білка зробіть шубку і шапку. Кукурудзу разожіте у формі косички, зерна граната замість ґудзичків, вічка - маслини, руки і ноги - шматочки помідора, а посмішка і бантики - з моркви.

 

 Салат готовий. Смачного!