Рецепт - мова в телячому бульйоні з корінням


телятина (мова)
500 грам
бульйон телячий
150 мілілітрів
морква
50 грам
селера (корінь)
50 грам
картопля
50 грам
масло рослинне
30 грам
петрушка (зелень)
2 грам
чебрець
2 грам
сіль
за смаком
перець
за смаком

Мова заллємо холодною водою, посолити, поперчити і варимо до готовноіті близько 2,5 годин.
Воду сольем, мова очистимо і очистимо від шкіри під холодною водою. Готовий мова наріжемо на шматки товщиною 1см.
Моркву і селеру очистимо, наріжемо кружальцями і злегка обсмажити на олії.
Картопля, попередньо відварений, очистимо від шкірки, наріжемо часточками.
У невелику каструлю покладемо підготовлені мову і овочі, гілочку чебрецю. заллємо все бульйоном.
Гасити протягом 10 хвилин, далі викласти в глибоку тарілку і посипаємо нарубані петрушкою.