Новорічний салат «Черепаха»



 Інгредієнти    для приготування  новорічного салату «Черепаха» :

 150 грам копченого курячого філе.

 Цибуля-порей - одна штука.

 100 грам твердого сиру

 150 грам волоський горіхів

 Яйця - 4-5 штук.

 Солодкі яблука - 2 штуки.

 Рецепт приготування   новорічного салату «Черепаха» :

 Салат є листковий і тому для початку підготуйте всі необхідні продукти:

 Зваріть яйця круто ,. Відокремте білок від жовтка і натріть в різні тарілки.

 М'ясо відокремте від кісточок і шкіри, після чого поріжте на невеликі шматочки.

 Кільцями поріжте цибулю - парей. А яблучка натріть на тертці. Сир ж теж необхідно натерти, але на крупній тертці. Волоські горіхи відправте на суху сковороду, проколіть їх протягом 5-7 хвилиночок.

 Тепер можна приступить до викладки салату.    Першим шаром буде служити курка, другий - білки,    перші 2 інгредієнта покрийте майонезній сіточкою. Після якого піде колечка порею і яблука, знову пройдіться майонезом як і в перший раз, наступними шарами будуть служити сир і    жовтки. Знову майонез.

 Завершальним етапом будуть служити волоські горіхи. Розкладіть їх так щоб салат здавався опуклим по середині і тонким по краях. Голову черепасі зробить з яйця, горошини перцю будуть служити очима і ніздрями. А скибочку моркви - ротом. Панцир прорисуйте сіткою з майонезу.

 Смачного!