Новорічний печінковий торт з омлетом


 

 Інгредієнти для приготування новорічного печінкового торта з омлетом :

 Яловича печінка - 500 грам.

 Одна цибулина (велика)

 Борошно - 2столовие ложки.

 Яйця - 4 штуки.

 100 мл молока.

 Зелень.

 Маслини.

 Майонез.

 Перець чорний.

 Сіль.

 Рецепт приготування  новорічного печінкового торта з омлетом :

 Рекомендуємо печінку гарненько промити, очистити від пленочки і перемолоти дрібно разом з луком через електром'ясорубку або в блендері. Додайте в суміш одне яйце, пшеничне борошно, трохи солі і перцю. Все тщательнішім чином перемішайте.

 На розігріту сковороду з маслом викладете отриману суміш рівномірно, для отримання коржа, товщина у якого не повинна перевищувати 7 мм.

 Тепер прийміть для приготування омлету і для цього в окремій чашці змішайте 3 яйця і молоко з дрібкою солі. Перенесіть все на розігріту сковороду, накрийте кришкою з дірочкою, щоб через неї виходив пар, інакше омлет вийде Слизький. Приготуйте омлетів в такому до o  лічестве чт o  б їх був o  на 1 менше ніж печінкових коржів.

 Збираючи торт, чергуйте коржі, почніть з печінкового, між коржами повинен бути шар майонезу. Торт повинен постояти протягом 9:00 або одну ніч у прохолодному місці. Перед подачею наріжте на шматочки і можете прикрасити помідорами та зеленню. Хочете, можете, прикрасить по - іншому. Можете майонезом написати «З Новим 2013 роком».