Торт «Новорічна Ніч»


 


 Інгредієнти для приготування торта «Новорічна Ніч» :

 

 100 мл цукрового сиропу.

 Яйця- 4 штуки.

 Одна ст. ложка розпушувача

 Борошно - 75 грам.

 Одна столова ложка - цукрової пудри.

 Мигдаль - 100 грам.

 Шоколад - 50 грам.

 Сік половинки лимона.

 Вершкове масло - 120 грам.

 Інгредієнти для начинки:

 Вершки - 400 грам.

 Вишня - 500 грам.

 Желатин - 10 грам.

 Цукрова пудра - пара ст. ложок.

 Інгредієнти для декорації новорічного торта:

 Вишневий сік - 250 мл.

 Ванілін - 1 пакетик.

 Дві ст. ложки цукрової пудри.

 Мигдаль.

 Шоколад.

 Рецепт приготування торта «Новорічна Ніч» :

 Ретельним чином збиваємо вершкове масло з солодким сиропом, потім додаємо жовтки, просіяне через сито борошно, натертий шоколад (на крупній тертці) і розпушувач. І всі компоненти як слід розмішуємо. Приготоване тісто перемістіть у форму для випікання, але перед цим постеливши на дно папір, і ставимо в розігрітий до 200 градусів духовку на півгодини. Після того, як бісквіт пропечеться - дістаємо його, охолоджуємо, і розрізаємо вздовж на 2 однакові частки.

 Поки ж коржики готуються, не гаючи часу, збиваємо цукрову пудру з білками. А в окремій мисці змішуємо вершки з цукровою пудрою і розведеним, за інструкцією, желатином.

 Беремо 1 з корж і симетрично розкладемо на ньому вишню, потім викладемо більшу частину вершків і закриємо другим коржем. Ставимо в морозильник охолоджуватися.

 На той момент покуда коржики охолоджуються і просочуються, займіться підготовкою прикрас для тортика. Розмішуємо вишневий сік і цукрову пудру, масу доводимо до кипіння, продовжуємо готувати хвилинку, після цього знімаємо з плити. У вас повинна вийде глазур, якою треба було покрити акуратно тортик і залишити на 25 хв. охолоджуватися.

 Коли глазур повністю застигне, займіться краями тортика, обмажте їх збитими вершками і посипте порубаним мигдалем. Прикрасьте верх тортика залишками вершків і відправте його на півгодини в холодильну камеру.

 Дістаємо шоколад, розламуйте його, і розтопіть, далі викладіть його в пергаментний кульок, зріжте кінчик, після цього докрасьте тортик.

 Проявіть свою фантазію і прикрасьте будь-яким способом, можете застосувати фрукти, варення, будь - які різнокольорові присипки, які можуть створити ефект конфетті, виріжте з мармеладу числа або зірки. Не бійтеся експериментувати.

 Приємного вам апетиту і щасливого Нового року!