Новорічний торт на 2013 рік Північ


 

 Інгредієнти для приготування новогоденего торта під назвою «Північ» :

 750 мл вершків.

 Пляшка шампанського.

 Готовий бісквітний корж - 1 штука.

 1 пакет ванільного цукру.

 Сік половинки лимона.

 2 пакетики лимонного крему.

 Лимон - 2 штуки.

 Желатин - 1 пакетик.

 Цукор - 50 грам.

 Кип'ячена вода - 120 мл.

 Рецепт приготування новогоденего торта «Північ» :

 Желатин, згідно анотації, розводимо в прохолодній воді. Крем крім іншого готуємо відповідно до рецепту, зазначеним на етикетці до нього. Після цього як слід перемішуємо желатин і крем, після чого охолоджуємо суміш в морозильнику.

 В окремій тарі вершки і ванільний цукор ретельно збиваємо в пишну піну. Після цього третю частину від усього набутого обсягу помістимо в кондитерський мішок, що має насадку у вигляді зірки, і поставляємо його в холодильній камері охолоджуватися.

 Решта вершки розмішуємо з кремом, яким після цього змащуємо коржик перед відправкою його на застигання в морозильник. Воду змішуємо з цукром і доводимо до кипіння, і в трохи остиглий сироп опускаємо нарізані тонкі гуртки лимона, потримайте буквально на одну хвилинку, після чого перекладаємо на тарілку і доём охолонути.

 Ви підійшли до завершальної стадії виготовлення тортика - дістаньте коржик з морозильника, і прикрасьте його зірками з холодних вершків. Далі лимони кілька надрізаємо, розгортаємо краю в різні сторони і покладіть їх акуратно на візерунки. Все, торт готовий.

 Смачного!