Торт Сніговий новорічний на 2013 рік


 Інгредієнти для приготування новорічного торта Сніговий :

 Яйця - 4 шт.

 Цукор - 4 столової ложки.

 Борошно - 4 столової ложки.

 Інгредієнти для приготування крему і прикрас:

 1 баночка консервованих персиків

 500 грам  сиру.

 Жирні вершки - 200 грам

 Желатин - 3 столової ложки.

 Борошно - столової ложки.

 Ванільний цукор - 1 пакетик.

 Фруктове желе.

 Цукрова пудра.

 Рецепт приготування новорічного торта Сніговий :

 Щоб приготувати корж візьміть миску і змішайте в ній цукор і яйця до утворення міцної піни. Після цього потроху додаєте борошно, гарненько перемішайте і відправте в духову шафу на 20 хвилин.

 Сир необхідно пропустити через м'ясорубку або через друшляк, для того щоб сир мав ніжний смак і м'яку консистенцію. Змішайте сир з персиковим соком і розбавлений желатин, пудру і ваніль, перемішайте до однорідної маси. До цієї суміші додайте суміш збитих вершків і знову перемішайте.

 Отже, ви все заготовили тепер вам необхідно перекласти корж в роз'ємну форму, викласти на нього персики і залити сирною масою. Тепер відправте форму з майбутнім тортом на 5-6 годин в морозильну камеру.

 Після закінчення відведеного часу дістаньте тортик і і прикрасьте його фруктовим желе і декількома шматочками персиків.

 Торт готовий. Смачного!