Торт Новорічні Мрії 2013



 Інгредієнти для приготування торта новорічні мрії :

 Для тіста:

 300 грам  білого шоколаду.

 Листя мигдалю 100 грам.

 6 штук яєць.

 Жирні вершки - 200 грам.

 10 грам  борошна.

 200 грам  цукру.

 Панірування - 100 грам.

 Столова ложка цукрової пудри.

 Розпушувач.

 Інгредієнти для начинки:

 Малина свіжозаморожені - 300 грам.

 Пара столових ложок крохмалю.

 Спосіб приготування торта Новорічні мрії 2013 :

 Розламайте шоколад на шматочку і розтопіть будь-яким зручним для вас способом (мікрохвильовка або водяна баня). Перекладіть його в шприц з вузьким наконечником. Застеліть деко фольгою і видавіть кілька «намистин», відправте застигати в холодильнику.

 Мигдальні листя підсмажте в духовці або на вогні до світло-коричневого кольору (на цей процес може піти близько 5 хвилинок). Тепер перекладіть їх в миску і змішайте з паніруванням, борошном і розпушувачем.

 Приготуйте білкову піну. Щоб це зробити візьміть білки і збийте міксером, коли утворюється піна, потроху почніть додавати цукор (150 грам) не перестаючи збивати. До пені додайте суміш з мигдалю і борошна, акуратно перемішайте, щоб піна не позбулася легкості. А в окремій мисці збийте залишилися 50 грам цукру і жовтки.

 Розігрійте духовку до 140 градусів і помістіть туди тісто, яке перед цим перекладіть в спеціальну форму на хвилин 15.

 Щоб не втрачати часу займіться приготуванням начинки.

 Малину розморозити і подрібніть, до цієї суміші додайте по дві їдальні ложки крохмалю і води, перемішайте, поставте на плиту і доведіть до появи перших бульбашок.

 Поки малина суміш закипає, збийте в окремій чашці цукрову пудру з вершками.

 Коли бісквіт спечеться, перекладіть його на плоску тарілку і дайте охолонути до кімнатної температури, нанесіть на нього половину начинки і накрийте другим коржем, знову в центр вилийте залишки малиновою суміші і накрийте 3 коржем. На останній шар викладіть вершки прикрасьте шоколадними намистинами.

 Прикрасити можете не тільки намистинами, а наприклад зірками які точно також можна зробити за допомогою кондитерського шприца, простіше кажучи, кондитерський шприц дасть вам можливість втілити будь-які ваші фантазії по прикрасі торта. На вершину тортика можете поставити кілька кульок Раффаель і створити з них сніговиків.

 Смачного і веселих свят!