Торт «З Новим роком»


 Інгредієнти для приготування торта «З Новим роком» :

 Яйця - 2 штуки.

 Цукор - 200 грам.

 Сметана - 200 мл або 1 стакан.

 Борошно - 2 склянки.

 Чайна ложка соди.

 Какао.

 Оцет.

 Для крему:

 Пол банки згущеного молока.

 Вершкове масло - 200 грам.

 Спосіб приготування торта «З Новим роком» :

 Розігрійте духовку до 180 градусів.

 Збийте 2 яйця a  з цукром, додайте сметану, борошно, перемішайте, загасіть соду оцтом і все ретельно o  перемішайте. (Краще e  мік  ce  ром).

 Розділіть тест o  на дві частини, o  дну випікайте в високою змащеній маслом формі при температурі 180 градус o  в приблизно o  20 хвилин.

 Потім остудіть трохи і розріжте так, щоб вийшло 2 тонких коржа. У другу частину тіста додайте какао-порошок і поступите також як і з першим коржем.

 Для крему необхідно збити вершкове масло зі згущеним молоком. Повинен вийде білий крем, який треба промазати внутрішні сторони коричневих коржів, але витрачайте не весь крем, а тільки половину, так як другу частину ми змішаємо з какао і промажем білі коржі. Коржі необхідно чергувати білий і коричневий. Верхній шар промажте кремом, тертим шоколадом і кокосовою стружкою. Або можете самі прикрасити даний торт. Нехай крем просочиться на протязі 7-9 годин в прохолодному місці.

 Смачного!