Торт «Ніжність»


 

 

 Інгредієнти для приготування торта«Ніжність» :

 Для крему:

 Цедра одного лимона.

 Сік двох лимонів.

 Цукровий пісок - 100 грам.

 Крохмаль - 2,5 чайної ложки.

 Вершки - 250 мл.

 Для тісто необхідно:

 Цукровий пісок - 100 грам.

 125 грам  вершкового масла.

 Яєчні жовтки - 4 штуки.

 Одне яйце

 150 грам  борошна.

 Молоко - 2 столової ложки.

 Сіль.

 Розпушувач.

 Для безе:

 4 яєчних білка.

 150 грам  цукру.

 Спосіб приготування торта«Ніжність» :

 Візьміть невелику каструльку. Змішайте цедру і сік лимона з водою, щоб отримати 100 мл рідини. Засипте цукор і доведіть рідину до кипіння. У склянці змішайте крохмаль з трьома столовими ложками холодної води, перемішайте і вилийте в каструлю і знову закип'ятіть. Зніміть з вогню, охолодіть і поставте в холодильну шафу на ніч.

 Приступимо до приготування т e  ста. Для цього збийте масло і цукор, потім внесіть жовтки, ціле яйце, сіль. C  заважайте борошно з розпушувачем і з молоком, замісіть олійно-яєчну суміш.

 Для безе білки необхідно попередньо охолодити, потім збити, пост e  пінно досипляючи цукор. Духову піч розігрійте до 180 градусів. Дно форми змастіть маслом і виліжьте половину тіста. Половину безе рівномірно розподіліть по тесту, але не доходячи 1 см до краю. Нехай тортик випікається приблизно 25 хвилин. Таким же чином спечіть другий пласт. Для крему вершки збити в стійку пен y  ввести лимонний крем. Корж вив o  жити на блюд o  , Змастити кремом, накрити другим коржем, c  легка притиснути. Змастіть весь тортик залишилися кремом. Даєте торту просочитися протягом двох годин.