Торт «Новорічне диво»


 Інгредієнти для приготування торта «Новорічне диво» :

 8 яєць.

 120 грам  цукру.

 100 грам  борошна.

 Для начинки:

 5 яєць.

 200 грам  цукру.

 200 грам  масла вершкового.

 60 грам  мигдалю.

 100 грам  гіркого шоколаду.

 Для прикраси та глазурі:

 100 грам  будь-якого шоколаду.

 Горіхи (теж можна будь-які).

 100 грам  цукрової пудри.

 Рецепт приготування торта «Новорічне диво»:

 Яєчні жовтки змішайте в мисці з цукром і збийте в стабільну піну. Акуратно змішайте з борошном, щоб кисень з піни вийшов по-мінімуму. В окремій чашці збийте білки і вимішайте їх в першу миску. Розділіть масу на 6 рівних частин і випікайте на змащеному маслом листі. Поки коржі охолоджуються вам необхідно приступить до приготування крему. Знову візьміть середню миску, в якій перемішайте натертий шоколад, цукор і яйця, розтопіть на водяній бані, не забувайте інтенсивно помішувати, інакше яйця згорнуться і крем не вийде. Зніміть з лазні, все також помішуючи, остудіть.

 Мигдаль змішайте р розм'якшеним маслами ш o  коладной мас o  й. П'ять тортових леп e  шек см a  зать між соб o  й, п o  верхность також змастити кремом. П o  лити нею ш e  просту коржик і розр e  зать її н o  жом, змазаним масло. Ох a  дить її і по o  крити раст o  полоненим ш o  Колада. Отримані шматочки розкладіть на вершині торта. Бока покрийте кремом і обсипте порубані мигдалем. Цей десерт бажано приготувати за день до свята, щоб тортик встиг добре насититися начинкою.

 Приємного апетиту і щасливого Нового року.