Новорічний вінок на Новий 2013


 Інгредієнти для приготування  десерту «Новорічний вінок» :

 Борошно - 4 склянки.

 200 мл молока.

 50 грам свіжих дріжджів.

 Півсклянки цукру.

 200 грам маргарину (вершкового масла).

 2 яйця.

 2 жовтки.

 Одна чайна ложка кардамону.

 70 грам родзинок.

 150 грам цукатів.

 4 столової ложки крихт мигдалю.

 Одна чайна ложка кориці.

 Щіпка солі.

 Спосіб приготування  десерту «Новорічний вінок» :

 Дріжджі необхідно розбавити в підігрітому молоці, всипати одну ложку цукру і половину борошна, замісити опару, яке потім відправте бр o  дить в т e  плое м e  сто. Цукор з маргарином ростер у великій мисці, поступово додаючи жовтки і цілі яйця. У піднялася опару залийте яєчно -масляний суміш, цукати, чистий родзинки і мигдаль (тісто вийде м'якше звичайного дріжджового тіста). Отримане тісто знову відправте назад в тепле місце. Тісто має збільшиться в розмірах, коли це відбудеться, перенесіть його на робочу поверхню, яку перед цим необхідно обсипати борошном, щоб тісто не прилипало.

 Розкачайте тісто у формі джгута і сформуйте вінок, перекладіть на змащений ма c  лом деко, хай тісто відпочине і трохи підніметься. Перед випічкою не забудьте промазати вінок яйцем, посипати цукатами, цукром і мигдалем. Випікайте 25-30 хвилин при середньому жарі.

 Смачного!