Омлетний закусочний торт «Сніжний чемпіон»


 

   Інгредієнти для приготування  омлетного торта «Сніжний чемпіон» :

 Яйця - 11 штук (10 - в омлет, один для прикраси)

 4 чайні ложки борошна.

 4 столові ложки молока.

 Твердий сир -    200 грам для крему, і чотири столові ложки для омлету.

 3 столові ложки томатного соусу.

 3 зубчики часнику.

 Трохи солі.

 Зелень.

   Гвоздика.

 Червоний перець.

 Шпинат.

 Майонез.

   Маслини.

   Середня морква

 Буряк теж середніх розмірів.

 Зелена редька - 1 штука.

 Спосіб приготування  омлетного торта "Сніжний чемпіон" :

 Приготуйте 4 різнокольорових омлету: червоний, жовтий, зелений та білий.

 Покладіть ці шари по черзі.

 Щоб приготувати білий омлет - відокремте 4 білка і    гарненько збийте, під час збивання додайте сир і молоко по одній столовій ложці, ще чайну ложку борошна, дрібку солі і перед тим як запекти наріжте кільцями маслини.

 Жовтий омлет -    візьміть відокремлені перед цим чотири жовтка і перемішайте з сіллю,    борошном, молоком і сиром (необхідно по 1 столової ложки, крім солі).

 Випікайте на сковороді з кришкою, але кришка повинна бути з невеликою дірочкою, інакше ваш омлет вийде Слизький.

 Приступимо до приготування зеленого омлету. Збийте три яйця з сіллю, чайною ложкою борошна, додавати потрібно    по одній столовій ложці сиру і молока, шпинат (гам 70) і відправте на сковороду.

 Щоб отримати червоний омлет змішайте 3 яйця з перших    чайної ложки борошна, по столовій ложці натертого сиру і молока, також додайте трохи червоного меленого перцю і 3 ложки томату. Також відправте на сковороду до готовності.

 І нарешті притупити до приготування кремів для    омлетного тортика.

 Змішайте натертий сир з подрібненим часником і майонезом. Розділіть на три частини. Дві частини перемішайте    зеленню.

 На плоску тарілку покладіть спочатку червоний омлет, змастіть зеленим кремом, потім покладіть жовтий омлет і теж покриваємо зеленим кремом, а верхнім шаром буде служити білий омлет. Покрийте білим кремом весь тортик.

 Тепер візьміть зварене яйце, буряк і моркву і натріть їх окремо на тертці. Жовток і білок натріть тое окремо. З жовтка зробіть фігуру сніговика, і засипте білком. З моркви зробіть ніс, шарф, рукавиці і шапку, рот буде з буряка, а також з неї будуть і лижі. Очі - з пелюсток гвоздик.  

 Зелена редька нам необхідна щоб зробити їли.

 Якщо хочете, придумайте свої прикраси, головне щоб вони були    виготовлені з натуральних продуктів і на зимову тему. Не обмежуйте свою фантазію, придумуйте завжди щось нове, щоб дивувати і радувати своїх    близьких.

 Здоров'я вам і добре проведених свят.