Рецепт - Новорічний торт Наполеон


 

Інгредієнти для рецепта Новорічний торт Наполеон :

 

Для тіста: вода - сто п'ятдесят мілілітрів

сік лимона - дві столові ложки

сіль - одна щіпка

вершкове масло - триста грам

борошно - шістдесят п'ять грам

яйця - дві штуки

Для крему:

Молоко - один літр

Цукор - чотириста грамів

ванільний цукор - десять грам

яєчні жовтки - вісім штук

борошно - сто грам

 

Спосіб приготування рецепту Новорічний торт Наполеон :

 

Сьогодні ми з вами поділимося рецептом приготування дуже смачного торта Наполеона, який має просто божественний смак і змазаний заварним кремом. Для приготування такого рецепта нам необхідно в холодну воду налити певну кількість соку лимона, після чого, все ретельно перемішати. Яйця нам необхідно збити віночком або ж просто виделкою, змішаємо потім всі разом з лимонною масою. Потім, холодне вершкове масло нам необхідно натерти на дуже великій тертці або ж дрібно посікти. Розітремо масло разом з борошном до утворення суміші, яка схожа на хлібні крихти. В отриманій суміші нам необхідно зробити невелике заглиблення, в яке необхідно влити яєчну масу. Замісимо тепер тісто і розділимо його на десять-дванадцять частин, сформуємо з нього кульки. Накриємо їх тепер харчовою плівкою, а потім все приберемо в холодильник, приблизно на одну годину. Далі, кожна кулька необхідно тонко розкачати на пергаментним папері. Виріжемо з неї коло, діаметр якого становить приблизно двадцять чотири сантиметри. Корж необхідно наколоти виделкою, а також разом з папером перекласти на підготовлений лист. Відправимо тепер все в розігріту до ста вісімдесяти градусів духовку. Коржі необхідно випікати, приблизно кожен корж десять хвилин. Дамо охолонути. Приготуємо тепер заварний крем. Молоко необхідно довести до кипіння. Яєчні жовтки нам необхідно розтерти разом з цукром і ваніллю. Додамо потім туди просіяне борошно, а потім все ретельно перемішати. Увіллємо туди тепер гаряче молоко, ретельно все перемішати. Поставимо тепер масу на дуже слабкий вогонь. Варити будемо, при цьому, постійно помішуючи, до того часу, поки маса не стане досить густою. Готовий крем необхідно остудити. Охолоджений корж слід викласти у форму для запікання, змажемо потім кремом. Накриємо другим коржем зверху, потім все змажемо кремом. Обрізки необхідно подрібнити і прикрасити потім ними торт. Відправимо тепер Наполеон в холодильник на 8:00 для просочення.