




Інгредієнти для рецепта Смачний яблучно-морквяний пиріг:
борошно - один стакан з гіркою
розпушувач - одна чайна ложка
сіль - половина чайної ложки
мелена кориця - половина чайної ложки
цукор - сто сорок грам
морква - одна -дві штуки
яблуко - дві штуки
родзинки - вісімдесят грам
гарбузове насіння - п'ятдесят грам
апельсин - одна штука
рослинне масло - п'ять столових ложок
Для верхнього шару:
Сир - сто п'ятдесят грам
цукрова пудра - сто грам
Спосіб приготування рецепту Смачний яблучно-морквяний пиріг :
Сьогодні ми з вами будемо готувати досить простий яблучно-морквяний пиріг, разом з додаванням сиру і родзинок. Такий смачний і ароматний пиріг можна сміливо подавати до чаю. Отже, насамперед, ми повинні підготувати всі необхідні компоненти для приготування такого пирога. Потім, візьмемо родзинки і замочимо його в гарячій воді на десять хвилин, потім відкинемо на друшляк і обсушити. Яблуко і морквину слід очистити, яблуко разрежем на чотири частини, видалимо потім серцевину. Натремо яблуко і морквину на крупній тертці. Апельсин промиємо, теркою знімемо з нього цедру, з м'якоті відіжміть сік. Борошно просеем в миску разом з розпушувачем, сіллю, а також корицею. В окремій ємності нам необхідно ретельно перемішати рослинне масло, разом чотирма столовими ложками. апельсинового соку, а також і цукор. Розмішувати всі будемо до остаточного розчинення цукру. Увіллємо тепер рідку масу в борошно і розмішати до повної її однорідності. Додамо потім в тісто терте яблуко і морквину, родзинки, гарбузове насіння, а також цедру одного апельсина. Ретельно все необхідно перемішати. Потім, круглу форму для випічки, діаметр якого, орієнтовно двадцять сантиметрів і змажемо його рослинним маслом. Викладемо тепер на нього тісто. Поставимо всі потомним розігріту до ста шістдесяти градусів духовку на 1:00. Якщо верх пирога почне пригорати, накриємо потім форму пергаментом. Готовий пиріг можна у формі переставити на спеціальну решітку і дати йому охолонути. Потім, виймемо пиріг і викладемо його на красиве блюдо. Зіб'ємо сир разом з цукровою пудрою. Змажемо тепер вийшла масою верх остиглого пирога, поставимо все в холодильник приблизно на одну годину. Перед подачею до столу, необхідно дати нагрітися пирогу до кімнатної температури. За бажанням ви можете прикрасити дану десертну випічку нарізаним мармеладом або ж цукатами.