Рецепт - Сирний суп з печерицями


 

Інгредієнти для рецепта Сирний суп з печерицями :

 

фарш з яловичини - двісті п'ятдесят грам

цибуля - одна штука

зелена цибуля - чотири пера

м'ясний бульйон - два з половиною літра

свіжі шампіньйони - двісті п'ятдесят грам

корінь селери - половина однієї штуки

картопля - п'ять штук

морква - одна штука плавлений сир - двісті грам

подрібнений кріп - дві столові ложки

свіжий базилік - одна гілочка

свіжий базилік - одна гілочка

рослинне масло - одна столова ложка

сіль, перець - на смак

 

Спосіб приготування рецепту Сирний суп з печерицями :

 

Печериці ретельно промиємо й наріжемо їх тонкими пластинами. Потім, Овочі нам необхідно очистити, цибулю, а також і картопля ми наріжемо кубиками, корінь селери і морковку- соломкою, зелену цибулю - невеликими акуратними шматочками. Потім, фарш в каструлі протягом п'яти хвилин обсмажуємо в маслі, а потім додаємо туди печериці та готуємо все приблизно три хвилини. Потім, уже з викладеними і нарізаними овочами ми будемо готувати ще приблизно п'ять хвилин. Увіллємо тепер в каструлю бульйон, доведемо його до кипіння, покладемо картоплю і будемо варити все протягом десяти хвилин, поступово, при цьому, додаючи сир. Потім, приправимо все сіллю і перцем, посиплемо зверху кропом.