Рецепт горбуші, фаршированої овочами



Інгредієнти для приготування горбуші, фаршированої овочами :
 Для того щоб зробити смачну і ароматну рибку потрібно попередньо підготуйте наступні продукти:
Одна ціла тушка горбуші з головою,
Одна велика цибулина,
Один лимон середньої величини,
Одна велика морквина,
П'ятдесят грам вершкового масла,
Свіжа зелень, морська сіль, мелений чорний перець - на смак.
Спосіб приготування горбуші, фаршированої овочами :
 Рибу почистимо і промиємо. Наріжемо лук на півкільця, морквину натріть на великій тертці, лимон наріжемо на тонкі кухлі. Обсмажимо в рослинному жирі цибулю і нарізану моркву до світло - золотистого відтінку. Підготовлену до приготування рибку трохи солимо, всередині і зовні натираємо чорним перцем, фаршируємо пасеровані в олії овочами, вкладаємо пару колечок лимона і порізане на шматочки вершкове масло. Колечка лимона, які залишилися, викладаємо зверху на рибу, загортаємо в лист фольги і ретельно закриваємо краю, інакше витече сік. Кладемо на деко і ставимо запікатися на двадцять п'ять - тридцять п'ять мнуть, духовку при цьому гріємо до ста вісімдесяти. Готову горбушу дуже обережно звільняємо від фольги і зверху прикрашаємо, свіжою зеленню.