Рецепт - Іспанська запечена картопля з томатним соусом


 

Інгредієнти для рецепта Іспанська запечена картопля з томатним соусом :

 

Картопля - один кілограм

оливкова олія - ??п'ять столових ложок

сіль - на смак

ріпчаста цибуля - одна штука

нарізаний часник - три часточки

біле вино - сто мілілітрів

томатна паста - дві столові ложки

консервовані помідори - чотириста грамів

соус табаско - дві чайні ложки

мелена паприка - одна чайна ложка

сіль для соусу - одна чайна ложка

цукор - одна чайна ложка

 

Спосіб приготування рецепту  Іспанська запечена картопля з томатним соусом :

 

Сьогодні ми з вами будемо готувати ароматний запечена картопля по іспанській рецептурою, разом з гострим томатним соусом. Подавати такий запечена картопля в іспанському виконанні необхідно виключно в якості основної страви, а також у вигляді гарніру. Розігріємо спочатку духовку до температури двісті градусів. Потім, нам необхідно все перемішати - очищений, а також нарізаний невеликими часточками картоплю з трьома столовими ложками оливкової олії, а потім все ретельно посолити. Укладемо тепер все одним шаром на деко і будемо запікати протягом п'ятдесяти хвилин до утворення золотистого кольору. Поки наш картопля запікається, нам потрібно приготувати соус. Розігріємо тепер дві столові ложки оливкової олії в спеціальному сотейнику на досить середньому вогні. Обсмажимо тепер дрібно нарізану цибулю, при цьому, його помішуючи, протягом чотирьох-п'яти хвилин, або поки вони не стануть купувати коричневий відтінок по краях. Додамо потім туди часник і будемо все смажити ще приблизно дві хвилини. Після виллємо біле вино в окрему каструлю і будемо готувати все на сильному вогні, до тих пір, поки об'єм даної рідини не стане менше в два рази. Далі, додамо томатну пасту і все тепер ретельно перемішати. Додамо потім подрібнені консервовані томати, соус табаско, сіль, цукор, а також і мелену паприку. Добре тепер нам необхідно все перемішати і зменшити вогонь, потім, готувати соус ми будемо на слабкому вогні, поки повністю запікається наш картоплю. Якщо ви хочете зробити соус більш смачним, тоді ви можете його пюрировать за допомогою блендера. Коли наш картопля повністю приготується, нам необхідно перемішати його разом з томатним соусом і тушкувати приблизно десять хвилин. Подавати таку страву ми будемо разом з томатним соусом, в якості закуски або ж просто гарніру. Таким чином, у нас вийде просто чудове блюдо!