Рецепт - розсольник на курячому бульйоні


Огірок (солоний)
Морква
Курка
Зелень
Картопля
Крупа перлова
Цибуля ріпчаста
Сіль
Спеції
Масло рослинне

Рецепт "Розсольник на курячому бульйоні"
Варимо курячий бульйон. Якщо немає цілої курки - не біда. Можна брати курячий суп-набір, що я частенько практикую.
Після того, як бульйон готовий, виймаємо курку і відокремлюємо від неї м'ясо. Мяско - назад в бульйон. Кісточки - собачці.
Моркву натираємо на крупній тертці, а цибулю дрібно ріжемо.
Цибулю з морквою обсмажити на олії і кладемо в бульйон
Картоплю ріжемо брусочками, промиваємо в холодній воді і, зливши воду, додаємо в бульйон
Солоні огірочки ріжемо соломкою
Обсмажуємо їх на сковороді з додаванням рослинної олії
А тепер ліричний відступ:
Далі справа за перловою крупою. Вона, звичайно, вариться дуже довго. Тому, якщо її відразу додамо в бульйон, наш розсольник буде вариться о-о-дуже довго, всі вітаміни виварити і користі від цього, м'яко кажучи, "супчику" буде нуль.
Тому про перловці потрібно подбати заздалегідь. Або її заздалегідь відварити до готовності. Або зробимо, як я:
Коли я варю перловку, я її спеціально варю побільше. Частина я використовую за призначенням, а решту я заморожую в звареному вигляді в морозилці. І потім, коли потрібно, дістаю її, розморожувати, і не треба з нею вже довго возитися! Перловка в замороженому вигляді абсолютно не псується, що не соплива і не сохне. Дістав, розморозив, і в путь!
Я дістаю свою перловку з морозилки
Розморожують під струменем гарячої води, поклавши в друшляк, і додаючи в бульйон
Далі додаємо нарізану зелень
Будь-яку приправку.
І варимо до готовності.
Не забудьте при подачі на стіл покладемо сметанку. Зі сметанкою ще смачніше!
Смачного!
Рецепти: Бульйони та супи -> Гарячі супи -> Розсольник
Рецепти: Бульйони та супи -> Гарячі супи -> Розсольник