Рецепт піци з шинкою



Інгредієнти для приготування піци з шинкою :
 Борошно вищого центру - триста тридцять - триста п'ятдесят грам
сухі дріжджі - сім - вісім грам
сіль - чверть чайної ложки
олія соняшникова або оливкова - п'ятдесят - шістдесят мілілітрів
вода холодна - двісті сорок мілілітрів (одна склянка)
цукор - одна невелика щіпка
шинка - чотириста грамів
маслини чорні без кісточок
пармезан (натертий на тертці) - три столові ложки
томатна паста - три повних столових ложки
сушені італійські трави
Спосіб приготування піци з шинкою :
 1. Просіяне пшеничне борошно перемішуємо з активними сухими дріжджами, цукром і дрібкою солі.
2. Обережно вливаємо в борошняну суміш склянку холодної води, розмішуємо. Потім вливаємо рослинний жир. Ретельно вимішуємо тісто.
3. Приготоване тісто накриваємо серветкою і залишаємо на сорок хвилин постояти в кімнатній температурі. Тісто при цьому в два рази збільшується в об'ємі. Потім необхідно його трохи обмять і на тридцять хвилин залишимо постояти.
4. Нарізаємо шинку і чорні маслини.
5. Тісто ділимо на три шматки. Кожен шматок розгортаємо в тонкі гуртки та розміщуємо в формочке, змащеній жиром.
6. Кожну основу для приготування піци намажемо томатною пастою, викладаємо зверху шматочки шинки і маслин, посипаємо натертим сиром.
7. Ставимо майбутню піцу в гарячу духовку на п'ятнадцять хвилин.
8. Піца з маслинами шинкою готова!