Рецепт - Чорничний торт з гречаного борошна на 14 лютого


 

Інгредієнти для рецепта  Чорничний торт з гречаного борошна на 14 лютого :

 

Для тіста:

Яйця - три штуки

Мед - дев'яносто грам

гаряча вода - дві столові ложки

пшеничне борошно - п'ятдесят грам

гречана мука - сто грам

розпушувач - одна чайна ложка

Для крему:

размороженная чорниця або чорничне варення - двісті п'ятдесят грам

желатин - десять грам

сметана - п'ятсот грам

мед - п'ятдесят грам

ванільний цукор - десять грам

 

Спосіб приготування рецепту Чорничний торт з гречаного борошна на 14 лютого :

 

Сьогодні ми вам розповімо рецепт приготування дуже оригінального, красивого, корисного і дуже смачного торта з такою ягодою, як чорниця разом зі сметанним кремом. Для приготування нашого тесту нам необхідно змішати разом гарячу воду, яйця і мед. Потім, масу ми будемо збивати за допомогою блендера або міксера протягом двох-трьох хвилин. Потім, ми будемо поступово додавати туди борошно, яка просіяна разом з розпушувачем. Далі, тісто ми викладемо на форму, яка застелена папером для випічки і діаметр якої становить двадцять шість сантиметрів. Випікати ми всі будемо протягом тридцяти хвилин в розігрітій до ста вісімдесяти градусах духовці. Потім, наш корж буде достатньо тонким. Далі, Дістанемо форму з духовки, а через десять хвилин дістанемо корж. Видалимо потім папір для випічки, а потім все остудимо. Потім, ми повинні розрізати наш корж навпіл уздовж. Тепер ми повинні приготувати начинку. Для цього, нам необхідно пюрировать нашу чорницю за допомогою блендера. Потім, ми замочимо желатин в ста мілілітрах холодної води, як мінімум на десять хвилин. Після того, як він набубнявіє, розігріємо його в окремій каструлі на досить слабкому вогні, при цьому, не доводячи її до кипіння. Підмішаємо тепер дві-три столові ложки чорничного пюре, а потім ми додамо туди наш залишок. Масу нам необхідно після цього остудити. У цей час ми зіб'ємо сметану разом з медом, а також ванільним цукром. Перемішаємо тепер все з постигла чорничної масою. Далі, нижню половину нашого коржа покладемо на досить плоску тарілку, зверху ми рівномірно розподілимо половину сметанно-чорничного крему. Далі, ми все накриємо другим коржем, змажемо потім залишилися кремом верх, а також і боки торта. Поставимо після цього все в холодильник на одну-дві години. Потім, уже готовий торт прикрасимо чорницею, ароматними меленими горіхами або ж какао-порошком.