Рецепт святкового терріна з кролика



Інгредієнти для приготування святкового терріна з кролика :
 П'ятсот грам м'яса кролика (сідло і стегно, без кісточок)
Двсті грам дстатчно жирного шматка свинини
Сорок грам курячої печінки
Кілька скибочок бекону
Дві сухі ягоди ялівцю
Половина яйця, збитого виделкою
Одна цибулина шалот
Семьдеся - сто мілілітрів арманьяка
мелкокрісталіческая сіль, перець чорний на смак
Спосіб приготування святкового терріна з кролика :
 1. Частина тушки кролика, яку ви вирішили залишити в Террін, нарізаємо на шматочки (бажано зі стегна і сідла), маринуємо протягом п'ятнадцяти хвилин в арманьяке або будь - якому іншому бренді.
2. Великими шматочками рубаємо всього іншого кролика і прокручуємо печінку в м'ясорубці або змішуємо в ємності блендері, додаємо половину яєчної суміші, вводимо подрібнений шалот і роздавлені ягідки ялівцю, приправляємо сіллю і чорним перцем, заливаємо тридцятьма грамами арманьяка з маринаду.
3. Викладаємо у форму для випікання чотири тонких жовтця бекону таким чином, щоб його були вільними і ви змогли прикрити ними зверху паштет. Викладаємо на бекон трохи фаршу, потім укладаємо шар замаринованого в арманьяке кролика, а зверху нього решті фарш. Прикриваємо беконом і запікаємо 1:00 п'ятнадцять хвилин. Охолоджуємо і добу охолоджуємо в холодильнику.