Рецепт - камбала в м'ясному бульйоні


800 грам камбали
80 грам м'яса
80 грам кінзи
3 яйця
800 грам топленого свинячого жиру
800 мілілітрів м'ясного бульйону
80 грам цибулі ріпчастої
2 грам меленого імбиру
20 мілілітрів горілки, настояної на цедрі
5 мілілітрів оцту
100 грам борошна пшеничного
30 мілілітрів запашного рослинної олії
3 грам глютен-мату натрію
4 грам солі

Камбалу очистимо від шкіри, наріжемо кубиками і обваляти в борошні. Яйця взобьем, цибуля наріжемо соломкою, измельчим кінзу. розтопити в сковороді свиняче сало, обсмажити в ньому рибні кубики, змочені у збитому яйці, і виловити їх, коли вони стануть золотистого кольору. В іншій сковороді в невеликій кількості рослинного масла обсмажити скибочки м'яса, цибуля, імбир, додамо бульйон, горілку, глютамат натрію, сіль і доведемо до кипіння. покладемо підсмажену камбалу і тушкуємо під кришкою на слабкому вогні 15 хв. вольем оцет і збризкаємо запашним рослинним маслом. Перед подачею на стіл посиплемо цибулею і кінзою.