Рецепт - Пиріг з куркою на 14 лютого


 

alt

 


Інгредієнти для рецепта  Пиріг з куркою на 14 лютого :

 

 молоко   -    чотириста п'ятдесят мілілітрів,

 дріжджі -    п'ятдесят грам,

 мука -    на ваш смак,

 яйця -    дві штуки,

 сіль -    чверть однієї  ложки,

 цукор -    дві ложки,

 вершкове масло -    половина однієї пачки,

 рис    - П'ятсот грамів,

 курка -    одна штука,

 перець -    на смак,

 морква -    одна штука,

 цибулина -    одна штука.

 

Спосіб приготування рецепту Пиріг з куркою на 14 лютого :

 

Сьогодні ми вам розповімо про те, як приготувати дуже смачний м'ясний пиріг на вечерю. Отже, насамперед, нам необхідно підготувати всі необхідні інгредієнти для приготування такого смачного і апетитно страви. Потім, з молока, дріжджів, а також з невеликої кількості борошна нам необхідно змушують опару. Після того, як опара підніметься, необхідно до неї додати, приблизно два яйця, цукор, сіль, вершкове масло, а також рослинна олія. Потім додамо таку кількість борошна, яке на ваш погляд буде необхідним. Отже, поки наше тісто буде підходити на потрібно відварити в невеликій кількості води морква разом з куркою і цибулею до повної готовності. Далі, нам необхідно одночасно відварити рис, додати до нього приблизно сто грам масла і дамо потім йому охолонути. Потім, нам необхідно ретельно посолити рис таким чином, щоб він у нас вийшов трохи солонуватий. Далі, ми розіб'ємо два сирих яйця, все поперчити і ретельно перемішати. Після цього, ми візьмемо наше тісто і розділимо його на дві частини, потім розгойдаємо його. Першу частину нашого приготованого тесту ми викладемо в змащену жиром форму для випічки. Потім, тесту ми дамо підійти. Тим часом, ми накриємо другу половину вологою серветкою. Зверху тесту ми помістимо рис. Потім, курку ми розділимо на порційні шматочки, а потім викладемо се наверх. Потім, все необхідно зверху накрити тістом, при цьому, краї защипаємо і дамо тісту підійти. Потім, ми всі змажемо збитим яйцем. Прокол все в декількох місцях виделкою і будемо пекти в досить добре розігрітій духовці до температури сто вісімдесят градусів до повної готовності. Можна також всі подавати в гарячому вигляді, є також пиріг можна і холодним або ж підігріти його в мікрохвильовій печі. Приємного вам апетиту і відмінного настрою! Таким чином, у нас з вами вийде просто чудова ідея для ситного доповнення до чаю або кави. Такий пиріг дуже ніжний, так як, його начинку становить куряче м'ясо.