Рецепт - Ароматне домашнє печиво


 

Інгредієнти для рецепта Ароматне домашнє печиво :

 

- Яйця - дві штуки

- Цукор - двісті грам

- Вершкове масло або маргарин - двісті грам

- Борошно - триста грам

- Сіль - одна щіпка

- Борошно пшеничне - дві склянки

- Цукор - чотири столові ложки

- Яєчні жовтки - дві штуки

- Масло вершкове - двісті грамів

- Ванілін - одна щіпка

- Пудра цукрова - дві столові ложки

 

Спосіб приготування рецепту Ароматне домашнє печиво :

 

Потрібно сказати, що дуже часто холодними зимовими вечорами буває так приємно зібратися всією дружною сім'єю за одним столом на вечірнє чаювання. А до чаю просто відмінно підійде свіже, смачне й ароматне домашнє печиво, рецептом приготування якого ми з вами сьогодні і поділимося. Зіб'ємо спочатку яйця разом з цукром, потім додамо підтале масло невеликими шматочками, все ретельно перемішати і додамо потім туди дрібку солі. Просеем всю цю суміш борошно за допомогою сито і знову все перемішати. Потім, відщипнемо від тесту невеликі скибочки, а потім тісто розкачати його на столі, який потрібно присипати борошном. Товщина тесту повинна становити приблизно половину одного сантиметра. Виріжемо тепер з тіста печиво за допомогою формочок або звичайного ножа. Печиво викладемо потім на деко, змащене маслом, і будемо все випікати протягом десяти-двадцяти хвилин в розігрітій до ста вісімдесяти градусів духовці. Готове печиво ми посиплемо зверху цукром або ж цукровою пудрою. Далі, для приготування пісочного печива необхідно розтерти яєчні жовтки разом з цукром яєчні жовтки розітри з цукром, а потім все додати розм'якшене масло, ванілін, борошно, після чого, все ретельно вимісити наше тісто і розкачати акуратно коржі. Виріжемо тепер з тіста печиво при допомогою формочок або простого столового ножа Підготовлене печиво укладемо зверху на сухий лист і випікати будемо в духовці протягом дванадцяти-п'ятнадцяти хвилин при температурі двісті градусів. Печиво тепер ми знімемо лопаткою з дека і потім укладемо його акуратно на тарілку. Посиплемо все зверху цукровою пудрою, яка змішана разом з ваніліном. Таким чином, у нас вийде дуже смачний, ароматний і апетитний десерт, який ви можете подавати до чаю, як у свята, так і без особливого приводу. Насолоджуйтесь ароматним печивом та Днем святого Валентина. Ще раз приємного вам апетиту і гарного настрою на цілий рік.