Рецепт фаршированих цукіні



Інгредієнти, які знадобляться для приготування фаршированих цукіні :
 Цукіні, молоді - дві невеликі штуки, розрізані на дві половини вздовж і очищені від м'якоті
Помідор (що має середню величину) - одна штука, дрібно нарізаний
Цибуля ріпчаста (цибулина, маленького розміру) - одна штука, подрібнений гострим ножем
Бекон (скибочку) - п'ятдесят - шістдесят грам, розрізаний і підсмажений
Сухий, мелений чебрець - половина чайної ложки з гіркою
сметана (досить жирна - жирність не менше ніж двадцять відсотків, а найкраще брати домашню сметану) - дві повних столових ложки
сир (середнього ступеня твердості) - сорок п'ять - шістдесят грам, натертий на середню або велику тертку
нарубана ножем, свіжа зелень на смак
Сіль мелкокрісталіческаая або середнього помелу (бажано морська або йодована) - на смак
Цукровий пісок - одна маленька щіпка
Перець чорний мелений на смак
Перець червоний, гострий, мелений на смак
Спосіб приготування фаршированих цукіні :
 Цукіні ріжемо на дві частина уздовж.
За допомогою столової ложки витягуємо з половинок цукіні м'якоть, формуючи з них рівні човники. Укладаємо їх в підготовленій формі для запікання. Форму попередньо промаслюється і трохи посипаємо пшеничним борошном. Подрібнюємо ножем ріпчасту цибулю, повинні вийти дуже маленькі шматочки.
На несильному вогні деякий час нагріваємо суху сковорідку. Викладаємо нарізаний бекон і пересмажуємо його до появи золотого, трохи коричневого відтінку близько п'яти хвилин. Після чого, додаємо ріпчасту цибулю і смажимо до м'якого стану, приблизно три - чотири хвилини.
Маленькими шматочками ріжемо м'якоть цукіні, яку ми дістали раніше. З помідорів прибираємо насіння і подрібнюємо м'якоть. Перемішуємо овочі.
У чистій мисці перемішуємо обсмажену цибулю, порізану шматочками, обсмажений бекон, порубаний кабачок і подрібнений помідори. Додаємо сметнку, приправляємо перцями і сіллю.
Перекладемо приготовлену масу з овочами в човники цукіні, і притрушуємо натертим на тертці сиром (сир беремо середнього ступеня жирності і твердості, і перед натиранням охолоджуємо в холодильнику).
Розміщуємо формочку з фаршированими човниками цукіні в дуже сильно нагрітий духову шафу і запікаємо до повної готовності, близько вісімнадцяти хвилин. Потім дістаємо і відразу ставимо на стіл. Подавати це блюдо необхідно в гарячому стані.
Смачного!