Рецепт - Куряча печінка по-французьки


 

Інгредієнти для рецепта Куряча печінка по-французьки :

 

Сімсот грамів курячої печінки

Двісті грам нарізаних шматочками великих печериць

Один стакан борошна

Одна чайна ложка меленої паприки

Шість столових ложок рослинного масла

Дві столові ложки вершкового масла

Одна велика цибулина

Один подрібнений зубчик часнику

Чотири столові ложки оливкової олії

Три чверті склянки білого сухого вина

Одна друга насіння кропу або фенхеля один великий помідор

 

Спосіб приготування рецепту Куряча печінка по-французьки :

 

Куряча печінка являє собою досить корисний і поживний продукт. Крім того, вона є дуже корисною і поживною, а також вона містить в собі дуже незначна кількість калорій, що робить цей продукт дієтичним блюдом. Слід зазначити, що курячу печінку можна також просто посмажити традиційним способом разом з цибулею і вона буде дуже смачною, а також можна придумати що-небудь більш оригінальне. Ми вашій увазі пропонуємо рецепт приготування курячої печінки по французькою рецептурою. Отже, для приготування такого рецепта вам необхідно змішати борошно разом з меленою паприкою. Потім, курячу печінку нам необхідно ретельно промити, потім ми її Обітріть за допомогою паперових рушників і потім обваляємо в суміші з борошна Розігріємо все в сотейнику на досить середньому вогні три булані ложки рослинної і одну столову ложку вершкового масла. Підсмажимо тепер гриби протягом однієї хвилини, а потім виймемо всі з сотейник за допомогою шумівки. Це необхідно для того, щоб грибний сік разом з маслом залишалися в сотейнику. Потім ми знову поставимо сотейник на вогонь і покладемо туди залишився рослинне, а також вершкове масло. Лук очистимо й дрібно нашаткувати. Покладемо потім все в сотейник. Додамо потім часник. Обсмажувати все необхідно на середньому вогні, протягом двох хвилин. Перекладемо всі в інший посуд за допомогою шумівки. Розігріємо в сотейнику чотири столові ложки оливкової олії. Покладемо потім в сотейник курячу печінку. Смажити будемо приблизно вісім-десять хвилин, при цьому, періодично все помішуючи до тих пір, поки воно не буде золотисто-коричневого кольору. Перекладемо печінку в іншу окремий посуд. Поставимо потім все в тепле місце. Помідор обдадім окропом, знімемо шкірку, м'якоть наріжемо кубиками. Увіллємо в сотейник потім вино разом з насінням кропу. Варити будемо все на слабкому вогні близько чотирьох-п'яти хвилин. Додамо туди нарізаний помідор. Тушкуємо все дві-три хвилини. Знову потім помістимо в наш сотейник обсмажені ароматні гриби, цибуля, а також курячу печінку. Перемішаємо все, посолити і поперчити. Подавати всі будемо до столу.